Najslađe maškare orahovačkog vrtića “Palčić” prošetale svoje šarene kostime

Superjunaci, klauni, princeze, cvjetići, vojnici i mnoge druge maškare danas su došle na svoje i “zavladale” Gradom. Orahovački mališani i polaznici Dječjeg vrtića “Palčić” uz pomoć odgajateljica, odgajatelja i roditelja i ove su godine bili vrijedni i maštoviti u pripremanju maski, te su danas u jutarnjim satima razveselili lijepo popunjen središnji gradski trg koji je željno iščekivao njihovu pokladnu povorku. Sve je krenulo u 10,00 sati, kada su djeca došla pred gradsku Upravu, a gdje su nagrađeni slatkim darovima, koje su za njih priredili grad Orahovica i Turistička zajednica.
Djecu i njihove odgajatelje, zbog odsutnosti gradonačelnika, pozdravila je vijećnica Gradskog vijeća grada Orahovice, Nataša Pustički:

  • Djeco vrijeme je poklada i moram pohvaliti sve vas koji ste se ovako lijepo maskirali. Kako bi vam se zahvalili na vašem dolasku mi smo danas za vas priredili slatke darove, a vi uživajte u vašem odrastanju i vidimo se i slijedeće godine.

Vesela pokladna povorka na koncu se nastavila orahovačkim ulicama sve do središnjeg gradskog trga, gdje su male maškare dočekali njihovi roditelji i ostali sugrađani.

Najslađe maškare orahovačkog vrtića “Palčić” prošetale svoje šarene kostime