Caffe bar Sokol pobjednik 5. Turnira kafića u Orahovici: Antonio i Marin Vratković i Dajan Broš najbolji pojedinci

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada organizirali su tradicionalni 5. Turnir kafića na tzv. starom školskom igralištu. Sudjelovalo je ukupno šest ekipa koje su bile izvučene u dvije skupine.

Skupinu A činili su caffe barovi Blues, Sokol i Mustang dok su u B skupini igrali Bonn, Bad Co i Soleo. Prije prve utakmice odigrana je revijalna utakmica između ekipa Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek–Orahovica i zajedničke ekipe orahovačke osnovne i srednje škole, a uspješniji su bili ”školarci”.

Potom je krenulo razigravanje po skupinama, nakon kojeg su se u poluzavršnici našli Blues i Bad Co, odnosno Bonn i Sokol. Blues je svladao Bad Co s konačnih 5:2, a Sokol je bio bolji od Bonna s minimalnih 1:0.

Utakmica za 3. mjesto nije odigrana jer je ekipa Bad Co napustila turnir dok je veliko finale opravdalo svoj epitet. Poveli su ”Sokoli” pogotkom Ivana Jelenčića, da bi poravnao Borna Mimić. Pobjednika su odlučili ”šesterci” u kojima je uspješniji bio CB Sokol.

Organizator je izabrao i najbolje pojedince turnira. Najbolji strijelac je Antonio Vratković iz CB Blues s 4 pogotka, najboljim vratarem proglašen je Dajan Broš iz CB Sokol, a njegov suigrač Marin Vratković proglašen je najboljim igračem turnira. U tijeku turnira odigrana je još jedna revijalna utakmica u kojoj je kombinacija školskih ekipa svladala selekciju Grada Orahovice.

Turnir kafica 1 najbolji pojednci

– Bila je ovo zanimljiva sportska večer koja je trajala do ”sitnih” sati i što je najvažnije veliki broj publike sve je pratio do samog kraja. Hvala svim kafićima koji su se odazvali i drago mi je da je ovaj turnir prerastao u tradiciju i nadam se da će iduće godine biti još brojniji i posjećeniji – rekao je gradonačelnik Orahovice Saša Rister koji je na terenu u revijalnoj utakmici predvodio ekipu Grada te postigao i pogodak.

POLUZAVRŠNICA:

CB BLUES – CB BAD CO 5:2

CB BONN – CB SOKOL  0:1

UTAKMICA ZA 3. MJESTO     

CB BAD CO – CB BONN 0:3 b.b.

ZAVRŠNICA

CB BLUES – CB SOKOL 1:1 (p 6:7)

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić)