Zvonko Bogdan zbog bolesti otkazao nastup na Orahovačkom proljeću, traži se novi izvođač

default

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice objavili su jučer kako je Zvonko Bogdan zbog bolesti otkazao nastup na Orahovačkom proljeću te je Zajednica u fazi potrage za novim izvođačem, a u vezi cijele priče izdala je i priopćenje u kojem stoji:

– Iako smo već najavili izvođače za našu najveću manifestaciju Orahovačko proljeće, nažalost obavještavamo vas kako se planirani koncert Zvonka Bogdana i Tamburaša 03. lipnja 2023.godine otkazuje zbog zdravstvenog stanja Zvonka Bogdana. Naime, gospodin Zvonko Bogdan je bio na operativnom zahvatu te mu je doktor zabranio putovanja i nastupe te neće nastupati određeni vremenski period tako da nije u mogućnosti odraditi koncert u Orahovici.

Jučer je na stranicama Grada Orahovice i Turističke zajednice grada Orahovice objavljena anketa izvođača koji su u mogućnosti nastupati za navedeni datum te kako bi zajedno s građanima prokomentirali izbor benda. Od izvođača možete pronaći poznatu Nedu Ukraden, bosansko-hercegovački pop-rock sastav Lexington Band, poznatog Splićanina sa bezvremenskim hitovima Duška Kuliša, Lidiju Bačić i Tarapana band. Gospodinu Bogdanu želimo brz oporavak u nadi nekog novog susreta – poručili su iz Grada i Turističke zajednice grada Orahovice.

(www.icv.hr, vg)