U Orahovici se sutra održava 8. Sajam vina i kulena: Doznajte što vas sve očekuje

foto: V. Grgurić

Sutra će u Orahovici, točnije u njenom središnjem gradskom parku, biti održan 8. Sajam vina i kulena koji i ove godine organizacijski pripremaju Grad i Turistička zajednica grada Orahovice.

Vino i kulen danas su istinski zaštitni znak kako Orahovice tako i Virovitičko-podravske županije, pa je stoga ovo prava prigoda da se spomenuta činjenica i potvrdi. Sajam počinje u 19 sati, a u sklopu istog bit će održan tradicionalni izbor za Vinsku kraljicu, bit će proglašeni najbolji vinari i kulenari ovogodišnjeg sajma, a nastupit će Puhački orkestra DVD-a Orahovica, polaznici Osnovne glazbene škole Milka Kelemena Slatina, Područnog odjela Orahovica te na kraju i Tamburaški sastav Čokanj.

– Sve je spremno za novi lijepi događaj i prikaz onoga što nas krasi i prezentira diljem Lijepe Naše i šire, a naravno tu mislim na naša vrhunska vina i kulene. Hvala još jednom svim proizvođačima koji su se odazvali na naš poziv i pozivam sve da nam se pridruže sutra te da zajedno uživamo u vrhunskim delicijama– rekao je gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)