Počeo posljednji Ferragosto Jam na Orahovačkom jezeru: Festival otvorili Vesna Pisarović, Mile Kekin, Brkovi i drugi

Foto: K. Toplak

Počeo je ovogodišnji Ferragosto Jam, najveći glazbeni festival u kontinentalnoj Hrvatskoj. Na Orahovačkom jezeru kroz četiri dana trajanja okupit će brojne izvođače, a prvu večer otvorili su Skotni Vrag, Mile Kekin, Vesna Pisarović, Brkovi te Dance Hard w. dj Kneža.

Atmosfera je bilo vruća od prve note uz band Skotni Vrag, a potpuno je kulminirala kada je prve stihove otpjevao legendarni Mile Kekin.

– Ovo je nešto posebno, ovaj festival ima posebnu dušu, a meni je srce puno jer sam vezan uz Orahovicu i puno sam puta nastupao ovdje i posebno na Jezeru. Ovoliko pozitive, zajedništva, prijateljstva, mladih ljudi koji samo i jedino uživaju u dobroj glazbi je nešto što se pamti – rekao je Kekin odmah nakon nastupa.

Potom se na pozornicu popela Vesna Pisarović i svojim hitovima tisuće posjetitelja vratila desetke godina unazad.

-Hvala vam divni ste, ovo je predivno, jedinstveno – poručila je s pozornice Vesna koja je sat i pol uveseljavale nazočne. A onda malo žešće, pozornicu su zaokupirali zagrebački Brkovi, a sve je završilo nastupom, Dance harda.

– Što reći, krenuli smo, našoj sreći nema kraja jer svi smo opet na Jezeru u Orahovici i našoj velikoj ljubavi Ferragosto Jamu. Hvala svima od srca koji su došli i koji stalno dolaze, sve je puno, veselo i rasplesano, pozitiva se širi na svakom koraku. Idemo dalje, još je tri dana pred nama – rekla je PR Festivala Helena Kezerić.

Četvrtak donosi novo ludilo, program počinje u 18:00 sati nastupom grupe Zimzelen, a kroz večer na oba stagea zapjevat će She Loves Pablo, Buč Kesidi, Bad Daughter, Them Most Rush i na kraju legendarni hip-hoper Edo Maajka.

Podsjetimo, ovogodišnji Ferragosto Jam bit će posljednji.

(www.icv.hr, vg; foto: V. Grgurić, K. Toplak)

https://www.icv.hr/2023/08/poceo-posljednji-ferragosto-jam-na-orahovackom-jezeru-festival-otvorili-vesna-pisarovic-mile-kekin-brkovi-i-drugi/