Orahovica: Srdačno dočekali 32 prvašića, gradonačelnik uspješnu nastavu i rad poželio djelatnicima škola i vrtića

I Orahovica je danas bila u znaku malog slavlja: 32 prvašića po prvi je puta sjelo u školske klupe.

Njihove učiteljice su Silvana Lešić i Zorica Bartolović, a prvašićima su dobrodošlicu poželjeli svi učenici i učitelji predvođeni ravnateljicom Majom Škraba.

-Imamo 32 prvašića u matičnoj i dvoje u područnoj školi u Novoj Jošavi, manje nego prošle godine, ali znamo da će svi oni biti vrijedni i marljivi. Svima želim puno sreće, uspjeha i hrabrosti u novim, školskim danima – rekla je Škraba.

Iako zbog niza obveza nije mogao nazočiti svečanosti dočeka prvašića, gradonačelnik Orahovice Saša Rister uputio im je čestitku, kao i svima čije je zvanje također vezano uz rad s djecom.

-Povodom prvog dana škole upućujem čestitku svim učenicima na području grada Orahovice i prigradskih naselja, učiteljima, nastavnicima, profesorima i ostalim djelatnicima škola, a posebno našim malim prvašićima i njihovim roditeljima, kao i polaznicima Dječjeg vrtića Palčić te Mamaline i njihovim djelatnicima.

Današnji učenici budućnost su našega grada, a njihova znanja neprocjenjiva su nam vrijednost. Želim vam puno uspjeha u novom poglavlju vašega života. Posebno pozivam sve vozače na oprez i doprinos povećanju sigurnosti prometa u našem gradu kako bi našim učenicima omogućili siguran put od kuće do škole – rekao je Rister.

(www.icv.hr, vg)

Orahovica: Srdačno dočekali 32 prvašića, gradonačelnik uspješnu nastavu i rad poželio djelatnicima škola i vrtića