U Poduzetničkom inkubatoru u Orahovici održano predavanje za obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja TZP Vrata Papuka

U Poduzetničkom inkubatoru u Orahovici danas (srijeda) je održana edukacija za obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja TZP Vrata Papuka.

Valentina Hažić, vlasnica obrta za poslovno savjetovanje i usluge “AGROTINA” Čakovec, educirala je vlasnike OPG-a o potencijalnom razvoja turizma ovog sektora u Republici Hrvatskoj.

– Edukacija je bila usmjerena upoznavanju OPG-a s mogućim razvojem turizma putem efikasnih investicija uz pomoć EU fondova i mogućeg financiranja iz fondova Europske unije za sektor turizma. Vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava bili su izuzetno zadovoljni onim što su čuli i vjerujem da će znati na najkvalitetniji način kroz svoj sektor promovirati turizam područja TZP Vrata Papuka gdje su i smješteni– rekla je direktorica TZP Vrata Papuka Ana Marunica.

(www.icv.hr, vg)

https://www.icv.hr/2023/09/u-poduzetnickom-inkubatoru-u-orahovici-odrzano-predavanje-za-obiteljska-poljoprivredna-gospodarstva-s-podrucja-tzp-vrata-papuka/